Obavijest o privremenoj organizaciji rada Ministarstva

Slika /arhiva_gospodarstvo/dokumenti/informacija.jpg
Temeljem točke VIII. Odluke Vlade Republike Hrvatske o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 19. ožujka 2020. Ministarstvo uprave donijelo je obvezujuću Uputu za provedbu navedene Odluke.
 
Sukladno preporuci Ministarstva uprave za rad tijela državne uprave u trenutnoj situaciji, upućujemo Vas da se u narednom periodu Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta i nadležnim službama obraćate elektroničkim ili telefonskim putem te izbjegavate osobni dolazak.
 
Sve informacije iz nadležnosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pravovremeno će se objavljivati na službenoj internetskoj stranici gospodarstvo.gov.hr.

Također,  pozivamo Vas da, vezano uz trenutnu situaciju, pratite najnovije informacije dostupne na na https://www.koronavirus.hr/.
 
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a uslijed trenutne situacije i zbivanja vezanih uz epidemiju koronavirusa (COVID – 19), poduzelo je i nadalje će poduzimati sve mjere opreza kako bi zaštitilo i omogućilo sigurnost svih nas.
 
POPIS HITNIH KONTAKATA


Stranica