Održana Radna skupina za trgovinsko-gospodarsku suradnju Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/radna skupina.png

 

U Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, 29. studenog 2018. održano je zasjedanje  Radne skupine za trgovinsko-gospodarsku suradnju Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju.

Hrvatsko izaslanstvo predvodio je Zvonimir Novak, pomoćnik ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta. Rusko izaslanstvo predvodio je Dmitrij Sažin, zamjenik direktora Uprave za zemlje Europe, Sjevernu Ameriku i međunarodne organizacije Ministarstva za ekonomski razvoj Ruske Federacije.

Prilikom zasjedanja, izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog značajnog povećanja ukupne međusobne robne razmjene od prethodnog zasjedanja Radne skupine. U pogledu suradnje, članovi Radne skupine poseban naglasak stavili su na daljnje jačanje bilateralne gospodarske suradnju u području industrije, brodogradnje, poljoprivrede te farmaceutike.

Supredsjedatelji Radne skupine, potpisali su Protokol zasjedanja Radne skupine za trgovinsko-gospodarsku suradnju Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju.

 



Stranica